‘ISFRUSTRIRANA ŽENTURAČA U ULOZI ŽRTVE!’ Maja udarila po Aneli, spomenula njenu PROŠLOST pa je nazvala RIJALITI FANATIKOM!

95

U toku je emisija ‘Pitanja novinara’. Voditelj u studiju je Ana Radulović. Pripadnici sedme sile su spremni da izrešetaju ukućane svojim intrigantim pitanjima. Maja Marinković i Aneli Ahmić ušle su u sukob u kome su pale teške reči. Maja je nazvala ženturačom koja glumi žrtvu, te pokušala da razotkrije njenu prošlost.

Zbog čega ste ti i Maja u sukobu? -pitao je Darko.

Stalno me provocira za boju kože, danas mi je dobacivala za terapiju da uzmem i njenu i govori mi Dželjana stalno -rekla je Aneli.

Ti se devojko toliko blamiraš za Stanislava i Maju, on i ja imamo odličan odnos i mislim da je dobar čovek, ja sa Majom imam super komunikaciju a ona samo želi da se svađa sa njom i da izaziva sukobe -dodao je Janjuš.

Neka bude tako, pravi me najgoreg. Maja je mnoge stvari potvrdila da su flertovali ali sada joj to ne ide u korist. Ona je rekla mnoge stvari o meni ali ja ne želim da pričam o njoj. Meni je moj otac obezbedio zemlju i jedan komadić vredi kao njena dva stana -rekla je Aneli.

Šta Aneli vidi u odnosu Janjuša i tebe i da li smeta da se zbližavate preko Stanislava? -pitao je Darko.

Ljudi kad komentarišu oni pođu od sebe, vi kad vidite nju znate da se ne osećate dobro. Kad sam je videla večeras kako se sredila večeras za emisiju u šareno kao da ima šizofrenu crtu. Ona svoje postupke pokušava da opere tako što će da uništi svačiji odnos, jako je ljubomorna i zavidna, ozbiljno bolesna žena. Nema žena šta nije prošla, to za mene nije magup nego kriminalac u pokušaju, sve najgore priča o bivšem mužu, kako je prevario državu i kakve sve igračke koristi u odnosu. Takođe priča da je tukao, ja njoj ništa od toga ne verujem. Ona je ozbiljan rijaliti fanatik i osoba koja je prostudirala rijaliti, ide na kartu žrtve. Isfrustrirana ženturača koja pokušava da napravi žrtvu od sebe, gde su nađeni ovakvi bolesnici. Svi znaju da se ja ne služim kriminalnim radnjama, ja sam čula od njenog bivšeg partnera da je radila kao animir dama u Bujanovcu i da je orgijala sa sestrom, naravno sponzoruša i materijalistom, ja ne znam koje je njeno zanimanje, pozdravlja ovde oženjene ljude -rekla je Maja.

pink.rs