Luna plakala kao kiša dok je pričala o Slobi, a onda naručila Anabelinu pjesmu specijalno za njega! (VIDEO)

360

Luna Đogani je u razgovoru sa drvetom mudrosti otkrila šta misli i kako se osjeća nakon žestoke svađe koja se desila između Kije i Slobe.

– Čudan neki osjećaj. Tuga neka – rekla je Luna krz suze.

Đoganijeva je potom počela razgovor o njenim osjećanjima prema Slobi, a onda se još više rasplakala.

– Nemamo nikakav odnos. Ne komuniciramo. Mislim da su moja osjećanja svima jasna. Mislim da se moja osjećanja nisu promijenila, nisu se ni umanjila, ni ništa… Ide mi se mnogo kući… Svjesna sam da ću da ga gledam samo još tri dana i poslije svako svojim putem ide. Niko ne razumije šta sam ja imala sa tim čovjekom. Idem kroz kuću i svaki ćošak me podsjeća na nešto što sam imala sa njim. Sve slike mi se vraćaju, samo one lijepe naravno. Faliće mi svi ovi ljudi, ali on najviše – pričala je Luna.



I nju je Drvo mudrosti upitalo da li ima muzičku želju, kao što je ispunio i Kiji i Slobi. Ona je poželjela da čuje pjesmu “Biće mi teško” koju u originalu izvodi grupa “Funky G”.

– Neka bude za Slobu pjesma. Eto, on je naručio Kristini, ona njemu, evo i ja ću za njega. Pjesma od moje mame, Funku G “Biće ti žao”. To su neke riječi za ovu situaciju, neka bude posvećena njemu – zatražila je Đoganijeva.

Pogledajte u klipu ispod kako se Luna rasplakala dok je pričala o Slobi: