Ljeto na OBN-u: Premijere serija, filmski hitovi i kulinarska izenanđenja

220

Od srijede 14. lipnja/juna počinje Ljeto na OBN-u. Vijesnik će biti serija Volim samo tebe koja starta večeras od 20:50h, ali i film Jaganjci i lavovi, u kasnijem terminu. Pored nove serije, premijernih nastavaka Elif i ljetnog kina, program će obogatiti i novi kulinarski show programi.

Indijska serija Volim samo tebe opisuje posljedice jednostrane ljubavi. Sve je ispričano s muške točke gledišta, što je novo kada su sapunice u pitanju. OBN će duplu epizodu serije emitirati od ponedjeljka do četvrtka iza Elif u 20:50h. I Elif će imati cijelo ljeto svoje premijerne nastavke u očekivanju novih, koju će TV OBN također emitirati. Vaši omiljeni likovi tako će još jednu sezonu biti sa vama. Na velika se vrata vraća i filmski program. Naime, Ljetno kino će OBN emitirati radnim danima u 22:40h, a redom će se prikazivati hitovi: Plavuša s Harvarda, Dnevnik plaćenog ubojice, Robocop, Rocky, Crvena zora, Pink Panter, Fargo, Dobar loš zao, Kući za praznike, Izbaci mamu iz voza, Herkul… Posebno se izdvajaju svi nastavci kultne sage Rocky, koju publika u BiH obožava. Kada je u pitanju serija filmova Pink Panter, također će biti prikazani svi dijelovi. Između ostalih, vidjet ćete na ekranima mnogo poznatih glumaca, dobitnika uglednih nagrada i bardova filmske zabave. Tu su: Syvester Stallone, Sharon Stone, Robert Downey Jr., Sean Penn, Mickey Rourke, Anthony Hopkins, Tom Cruise, Angelina Jolie, Clint Eastwood, Samuel L. Jackson, Channing Tatum i mnogi drugi.

TV OBN će osvježiti i gledateljima omiljeni segment kulinarskog showa. U popodnevnim terminima emitirat ćemo kultne savjete legendarnog Steve Karapandže, i to već od 10. srpnja/juna. Novi serijal Lepi Brka i Vjeko pratit ćete od 14. kolovoza, a emisija Domaće je domaće nastavit će se emitirati i tijekom ljeta u subotnjem terminu u 13 sati.

Pored premijera serija, kulinarskih show programa i filmova OBN će tijekom ljeta prikazati i sportske događaje, kao i zabavni program.“Iz poštovanja prema svim vjernim gledateljima ovoga ljeta emitirat ćemo dosta premijera, tu su UEFA Supercup i Grand Parada, dakle sve što je potrebno da i ovog ljeta imate život ispunjen OBN trenucima,“ kažu iz PR odjela OBN TV.