04/11/2016 - 23:49


Razvalio u Pinkovim Zvezdicama a onda uradio nešto što nikad niko nije (VIDEO)

 

Matija Vitić večeras je šesti takmičar koji je nastupio u ”Pinkovim zvezdicama” i to pesmom Jeamsa Browna ”I feel good”. On dolazi iz Azanje i ima 14 godina.

screenshot_7-3

Goca Tržan je poslednja podigla svoju stolicu iako je Matija otkrio da je upravo ona njegov najdraži član žirija. Čim je Marijana Mićić došla na scenu, saopštila je da takmičar ima iznenađenje za sve članove žirija i publiku, ali je on želeo da to ostane posle komentara svih članova žirija.

– Meni si se jako dopao. Videla sam već kako publika reaguje. Bilo je neveštih momenata, ali bez obzira jako mi se dopalo. Veselo i energično – kazala je Goca.

– Ovo je savršeno nesavršeno – našalila se Leontina, a potom dodala – Meni si večeras bio čista petica.

– Stajling je ko sebe da gledam. Baš mi lepo izgledaš. Pevao si super, izabrao si super pesmu. Ja ako ne budem pao ove sezone, ništa nisam uradio – rekao je Sale nakon što su svi komentarisali njegovo đuskanje pored crvene stolice.

– On je prava muška zvezdičica – dodao je Sale oduševljeno.

Matija je zasvirao saksofon na bini i prva numera bila je ”Ljubavi moja” koju izvodi benda Saleta Cvetkovića. Od svakog člana žirija odsvirao po jednu pesmu. Svi su bili oduševljeni i ovim njegovim nastupom.

 
POVEZANO