ŠABAN RAZOČARAN: Bekuta me nije ni pozvala da vidi kako sam! Bosanca bih prebio da se nije umiješala Marija

200

saban

Ana Bekuta nije dolazila da me posjeti , nije mi ni poruku pustila da vidi kako sam , a ni Bosanac – kaže Šaban i nastavlja da priča o već poznatom sukobu sa kolegama iz Zvezda Granda:

– To je neki animozitet prema meni, neka im služi to na čast , ja bih njih pozvao i posjetio da se njima nešto desilo. Razočaran sam i boli me to , ali dobro , neću ni da se potresam , neka radi svako kako osjeća – kaže Šaban i dodaje:

– Da se Ani bilo šta slično desilo , odmah bih je pozvao da vidim kako je i da li joj nešto treba , ne samo njoj , nego bilo kome i koga manje znam. Ja ne znam šta Bekuta i Bosanac hoće od mene i zašto se tako ponašaju. Što me mrze , odavno sam primjetio to. I onda kada nisu htjeli da glasaju za moje pjesme i kada nisu htjeli za pjesmu moje Ilde da daju glas. A pjevala ju je takmičarka za koju su oni inače oduševljavaju i kažu kako pjeva najbolje , onda sam pukao i skočio na Bosanca , više nisam mogao da izdržim. Da nije bilo Marije da nas razdvoji, prošao bi kao Era Ojdanić koga sam prebio svojevremeno – kaže Šaban i dodaje:




– Neka im služi na čast! Ja ne mrzim nikoga , nisu se ni izvinili poslije toga , Bosanac je poslije tog mog napada otišao iz studija , pa se tu napravila frka. Nisam se još sreo s njim od tada , ali ćemo se vjerovatno sresti, neprijatna je to situacija jer vlada i dalje amonizitet, ali šta da radim ? Ja ničiju dozu mržnje ne mogu da zabranim.

e-turneja.com

Zabranjeno preuzimanje cijelog teksta ili dijela bez pismene dozvole autora.