Seksi glumica novi album snima u Americi

169

ayca-varlier-guzeller-galerisi-fotograflari-25

Seksepilna Ayça Varlier koju imamo prilike gledati u popularnoj seriji „Jesen“ koja se emituje u programu OBN TV osim filmske karijere koju planira da gradi u SAD-u a o čemu smo nedavno pisali potpisala je i ugovor sa jednom manjom izdavačkom kućom iz Nashvilla, muzičkog grada Amerike. Ovu informaciju za turske medije otkrio je agent glumice koja je svojom harizmom očarala i američke producente. Koja je vrsta muzike u pitanju i kada će pomenuti album ugledati svjetlo dana agent nije želio da precizira.

„Ayça Varlier će u Americi osim rada za filmsku industriju raditi i na muzičkom polju. Potpisala je ugovor i sa jednom manjom producentskom kućom iz Nashvilla ali zbog pojedinih klauzula o tome Vam ne mogu više otkriti. Kada dođe vrijeme svoje nove pjesme Ayça će objaviti tako da će i publika ne samo u Americi već i u cijelom svijetu moći uživati uz njen opijajući glas“.
Podsjećanja radi, Ayça je do sada uradila nekoliko albuma koji su bobro prihvaćeni i u turskoj. Kako zvuči kada pjeva šarmantna „Sabiha“ iz serije „Jesen“pogledajte u video liku ispod:

Seriju „Jesen“ u programu OBN TV možete pratiti svaki dan od 20h .