ZVEZDE GRANDA: Ovi takmičari su prošli u šesti krug

168

449fe6a049a6262d62ab3abd1566b6d3_750x600

Najuzbudljivija epizoda „Zvezda Granda“ do sada desila se upravo večeras. Prva epizoda petog kruga bila je emisija presedana i neočekivanih obrta. Od prvog duela bilo je jasno da nas čeka nesvakidašnje veče. Rasprava koju je izazvao duel Ivane Muđe i Dragane Petrović Maze otvorio je mnoga pitanja. Šta treba zvezda da poseduje, koliko je teško probiti se na estradi i da li takmičarima treba da se podaliza ili iskreno govori u čemu greše.

Tokom nastupa Marine Bogdanović i Ljiljane Obradović nastavile su se rasprave, ali ovog puta oko stajlinga. Providna haljina jedne od takmičarki izazvala je buru komentara i zasenila njeno odlično pevanje. Haljina nije bila problem već energija i samopouzdanje koji su potrebni da bi žiri oborili s nogu. Izjava Jelene Karleuše da bi izvornu pesmu umesto u providnoj haljini otpevala gola svakako će se dugo prepričavati.

Ipak postupak Dunje Popović bacio je u drugi plan sve dosadašnje rasprave. Nakon komentara Marije Šerifović Dunja je napustila scenu i odustala od daljeg takmičenja u „Zvezdama Granda“. Sa njom u duelu bila je Dragica Zlatić koja je uspela da izdrži na nogama sve pohvale i kritike i zasluženo prošla u sledeći krug.




Ako ste mislili da je kulminacija ove epizode bila tokom ovog nastupa moramo vas demantovati. Opštu euforiju izazvao je nastup Ermina Redžića Bubija i Sava Perovića. Oni su uspeli da tokom prve dve pesme potpuno rasplaču Jelenu Karleušu, a zatim da tokom dve brže pesme potpuno preokrenu atmosferu i podignu ceo studio na noge. Iako je Marija smatrala da oba takmičara zaslužuju prolaz u šesti krug njen glas odlučio je da direktno prolazi Bubi. Nakon apela ostatka žirija kojima se pridružila i Snežana Đurišić, da oba kandidata prođu direktno, Saša Popović dao je mogućnost Mariji da promeni mišljenje i njih dvojica našli su se zajedno, direktnim prolazom, u šestom krugu.

Uz Ermina Redžića Bubija i Savu Perovića još sedam takmičara radovalo se prolasku u dalje takmičenje, a oni su: Ivana Munđa, Dejan Nedić Tejovac, Marina Bogdanović, Ljiljana Obradović, Faruk Duran, Dragica Zlatić i Riste Risteski.

Foto: Z.K.Munja/D.Petrović
zvezdegranda.tv




https://youtu.be/DAhen_QFWG4