ĆERKA STANISLAVA KROFAKA ODLUČILA DA IZLUDI MAJU: Povukla novi potez, pa zbunila sve njegove fanove!

344

Ćerka Stanislava Krofaka Pantere napravila je totalnu pometnju svojom čestitkom, u kojoj je ocu zamerila se*sualne odnose sa Majom Marinković, sa kojom je u vezi.

Porodica Krofak ne podržava Maju Marinković, što joj je jasno stavila do znanja, a čini se da Marinkovićeva nije spremna da se bori protiv njihovog mišljenja, pa je sinoć tokom žurke Stanislavu stavila do znanja da želi da se povuče iz veze.

– Srećan pravoslavni Vaskrs želim od srca svima. Tata ne znam kako bih započela, jer pola stvari koje bih napisala, ne bih… Početak je bio savršen, sve je onako kako smo nekako pričali, a sad smo svi šokirani. Kad kažeš da si slobodan, razmisli jesi li? Imaš mene, žensko dete od 16. godina. Mislim da bi zbog mene trebalo pripaziti na neke stvari. Neke stvari sa nekim koga voliš i poštuješ se pred kamerama ne rade. Počeo si se ponašati kao da kamere ne postoje. Podrška je još tu, na početku si bio najjači i najbolji. Istina je da pratim sve fan grupe, to su ljudi koji podržavaju pravog tebe, a onda je njihov odabir da li te podržavaju sa Mionom ili sadašnjom curom. To je tvoja podrška i ja prema njima pokazujem poštovanje – glasilo je pismo Stanislavove ćerke.

Maja i Stanislav su od toga dana pod tenzijom i na korak do raskida, a čini se da je Vanesa sada promenila mišljenje. Iako joj je otac rekao da prestane da se oglašava putem društvenih mreža i komentariše dešavanja u Eliti, ona je podelila zajednički snimak Maje i Stanislava sa sinoćne žurke, pa sve bacila u rebus. Iako je jasno da nije oduševljena očevim izborom, po svemu sudeći, shvatila je da je on mnogo srećniji uz Maju i da ga je njeno pismo poremetilo, pa je odlučila da ga podrži.

republika.rs