TAKMIČARKA NA IVICI SUZA ZBOG DARE: “Ti djevojko nemaš pojma da pjevaš, nikad nećeš biti zvijezda i još si bezobrazna”

219

Zagorka Ćurčić sinoć u ”Pinkovim zvezdama” predstavila se pjesmom ”Bruka”, Svetlane Ražnatović. Takmičarka dolazi iz Prokuplja i ima 29 godina. Svi članovi žirija podigli su svoje stolice.

– Ovo nije za pet – rekla je Dara, a ostali članovi žirija su se složili sa njom.

Nakon što je takmičarka otpjevala i drugu pjesmu svoj glas dala je samo Dragana Mirković a Zorica je dodala da su bile dvije stolice da bi ona dala treću kako bi takmičarka mogla ići u baraž.

– Ja sam u baražu htela da pevam pesmu Aleksandre Radović – kazala je Zagorka.

Zorica je zatražila od takmičarke da otpeva sada tu pesmu. Dok je takmičarka pevala, Dara je ponovo spustila stolicu. Zorica je bila zatečena.Takmičarku je zanimalo da li se Dara spustila zato što je pevala Aleksandrinu pesmu.

– Ne znaš da pevaš, ni izgledaš lepo, nećeš biti nikada zvezda i još si bezobrazna. Ja ne mogu da veruješ. Aleksandra ima sjajne pesme i sjajan vokal. Ja nikada nisam rekla nikada ništa loše za Aleksandrine pesme i njeno pevanje. Nisu mi se dopali samo neki njeni komenatri – oštra je bila Dara.

– Neću uopšte da se bavim ovim. Svako od nas ima prava da kaže šta misli o pevanju nekog kanidata. Hajde da prestanemo da se igramo dece. Nema tu mnogo filozofije. Ti stvarno loše pevaš. Treba mnogo da radiš na sebi. Ti imaš problem sa vokalom. Samo vazduh izlazi. Bilo je mučno slušati to u nekim trenucima – odbrusila je Aleksandra.

Pink.rs