26/05/2019 - 01:15


Još veća borba u PETOM KRUGU u kome je ovih 12 takmičara prošlo dalje!

 

Na početku petog kruga toliko su se rasplamsale strasti tokom glasanja da se Jelena Karleuša posvađala sa svima, a Marija Šerifović je od muke zapevala svoj hit “Molitvu” u narodnjačkoj verziji i nasmejala sve. Mentorima je bilo sve teže da ocene kandidate jer je mesta za prolazak u šesti krug sve manje.

“Slušaj mene, a ne nekog drugog. Ja sam u pop muzici mama i tata, baba i deda. Nemoj da se dereš”, vikala je Marija. Pravo iznenađenje večeri nastalo je kad su se Viki i Jelena uhvatile za ruke i zaigrale kolo, a kulminiralo je Popovićevim penjanjem na sto.

Posle toga na kratko je zavladalo primirje, a onda je ponovo došlo do žestoke rasprave između Jelene i Saše zbog stajlinga i pevanja jedne takmičarke koja je odličan kandidat za finale OVDE.

U ovoj emisiji publika je imala priliku da vidi i čuje devet duela, a nakon baraža u šesti krug su se plasirali: Sanel Smolo, Aleksandra Tadić Cipka, Karlo Horvat Čef, Aleksandar Gute Marinković, Milica Čikarić, Adi Šoše, Ahmed Orahovčić, Stefan Petrović Kosmajac, Jakov Juričević, Benjamin Kličić, Milica Atanacković i Martin Ajdarević.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO