NAKON PET GODINA PRVI PUT “UBO” PJESME: Kosmajac mislim da nikad nisi pjevao kao večeras!

256

U petom krugu u duelu je učestvovala Tatjana Pejčić koja je u timu Jelene Karleuše i Stefan Petrović Kosmajac koji je radio sa Viki Miljković i njenim suprugom Tašketom. Takmičarka iz Bora predstavila se pesmama “Nije ovo naše vreme” Verice Šerifović i “Hrabro srce” Slađe Alegro.

Pevač iz Spota ponovo je napravio odličnu atmosferu izvođenjem pesmama “Sinovi ti ličili na mene” Jašara Ahmedovskog i “Ja sam dečko čuj me mala” Bore Spužića Kvake i Radiše Uroševića. Dok je on pevao Jelena i Viki su igrale kolo, a onda je i Popović zaigrao na stolu.

Veselo je bilo i u bekstejdžu u kome je Voja Nedeljković “opleo” kolce sa svim članovima koji su došli u podršku. Žiri je sa pet glasova poslao Kosmajca direktno u šesti krug, dok je Tatjana sa dva glasa čekala baraž na kraju emisije. Jelena se našalila kako se mnogo jeo kotlić pa su se ugojili i Kosmajac i Viki.

“Kosmajac čestitam i mislim da nikad nisi pevao kao večeras. Tatjana je lepa i talentovana devojka koja odlično peva ali je omašila u obe pesme večeras. Prva je bila preteška za nju, trudila si se ali mogla bi da otpevaš za dve godine”, rekla je Snežana.

“Tatjana peva fantastično! Mani se ovih dvojkaških trilera, ne treba ti nije ti u krvi. Kosmajac ti si se do te mere pronašao da je to fantastično. Ja se samo nadam da ćete uspeti da pronalazite ovako uspešne pesme i nadalje jer se meni to sviđa. Originalno je”, rekla je Marija.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online