“PJEVAĆETE U ĆEVABDŽINICAMA” Jelena izgrdila takmičare, a onda ih “naribala” i zbog INSTAGRAMA

197

Počinje peti krug “Zvezda Granda”, a par koji je otvorio ovu epizodu su Sanel Smolo, Bosančev kandidat i Minel Spahović, takmičar iz Marijinog tima. Prvi se predstavio pesmama “Dođi da ostarimo zajedno” Šabana Šaulića i “Njoj bih više verovao” Đanija, dok je drugi otpevao pesme “Zavet” od Topalka i “Povredi me” Nikole Rokvića. Žiri je i jednom i drugom takmičaru dao pet glasova, ali je u preglasavanju ipak pobedio Sanel Smolo.

Žiri ipak nije bio zadovoljan njihovim večerašnjim nastupom, pa su se tako svi složili da su obojica podjednako bili loši. Bosanac je nagrdio svog kandidata i zamerio mu falševe koje je imao u obe pesme, a čak je prokomentarisao da je Minel bolje pevao od njegovog takmičara ovog puta.

“Ili su moje kolege lude ili sam ja luda. Moje mišljenje je suprotno od nihovog. Meni su bili odlični, a to što su falširali, sigurna sam da i mi ne bi pevali savršeno kada bi izašli ovde na scenu”, rekla je Viki, dok je Bosanac prokomentarisao da pevačica ne čuje dobro, pa zato tako i priča.

Jelena u preglasavanju nije dala glas ni jednom ni drugom takmičaru, a nakon što ju je Popović opomenuo da zbog propozicija ipak mora da se odluči za jednog, Jelena je nasumično spustila ruku na taster broj jedan.

“Mogla sam da dam glas i Minelu, svejedno je. Bili ste isti. Nikada nećete napredovati u ovom poslu. Onako kako se vi oblačite, ponašate i pevate, možete da pevate samo u nekim ćevabdžinicama i na bazenima. Idemo kod “Krkele” da slušamo Minela i Smola. Eto, meni to super zvuči i pristaje vam. Minele, izgledaš kao teča, a obzirom da si iz Sarajeva trebalo bi da ideš u korak sa vremenom, jer se u Sarajevu ljudi ozbiljno bave muzikom”, krenula je Jelena da “riba” kandidate, ali se nije tu zaustavila.

“Smolo, je l’ imaš Instagram? Sad ću odmah da pogledam”, ustala je Jelena i uzela svoj telefon kako bi proverila da li Bosančev kandidat ima nalog na ovoj društvenoj mreži. “Je l’ znaš koliko imaš pratilaca? Nemaš pojma! Moram da pogledam da li si me zapratio. Aha, jesi. To je dobro! Sada ću da ti lajkujem jednu sliku”, rekla je Jelena, a svi su počeli da se smeju.

Diva je na kraju prokomentarisala da nije poenta u društvenim mrežama, već da je bitno da takmičari shvate da u šou biznisu moraju da prate trendove i idu u korak sa vremenom.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online