Policija ulazi u Zadrugu: Sanja će proći najgore, a Ana će se izvući zbog pros..tucije, evo i zašto!

306

Afera “elitna pros..tucija”, u koju su uključene popularne zadrugarke Ana Korać, Sanja Stanković i Mina Vrbaški, uskoro će dobiti epilog, tvrdi za VIP numerolog i vizionar Vlado Kečina. Kako navodi, Ana, Sanja i Mina će odmah po završetku rijalitija biti pozvane na informativni razgovor.

– Biće procesuirane po završetku rijalitija, ali nijedna neće završiti u zatvoru. Najlošije će proći Sanja Stanković, jer će nju nekoliko puta privoditi na informativni razgovor – kaže Kečina i dodaje:

– Sa Anom Korać je situacija nešto povoljnija, ali će i ona biti privedena. Moraće da pruži neke odgovore na pitanja, ali će morati da objasni dosta stvari koje su isplivale o njoj. Međutim, Ana ima “jaka leđa” , dvije ili čak tri poznatih ličnosti, intervenisaće za nju, tako da će se izvući – tvrdi Kečina.

Kako nam je rekao, i za Stankovićevu će intervenisati “jaki” ljudi, ali će ona svakako biti u nezavidnoj situaciji.

– Sa Sanjom će situacija biti kritična, pošto se ona već dovodi u vezu sa ljudima koji su iza rešetaka. Nepovoljan joj je period koji slijedi i pitanje je šta će se još dešavati. Afera “elitna pros..tucija” još dugo će potresati javnost – kaže numerolog i vizionar.

Kečina napominje da je od svih zadrugarki koje se dovode u vezu sa pros..tucijom najiskusnija i najmudrija upravo Ana Korać.

– Ona je mudra i namazana, zna šta i na koji način radi, ima i jake kontakte – tvrdi on i dodaje:

– Mina Vrbaški će takođe tokom ljeta biti saslušana, čak nekoliko puta, ali to neće biti prvi put kada je o njoj riječ. Ona je već ranije bila saslušavana tim povodom. Ona je već sama javno priznala da se tim poslom bavila i istakla je da, navodno, to više neće raditi. Međutim, nastaviće po starom – trvdi Kečina.

Kako kaže, i Ana i Sanja i Mina nastaviće da se bave najstarijim zanatom, ali na drugačiji način.

– One će to raditi tajno, skriveno i diskretno. Cijena će im skočiti zbog popularnosti, ali će im obim posla opasti. Radiće samo po preporuci i svaki njihov potez biće dobro sakriven – tvrdi Vlado Kečina.