Mis Svetlanu napao nepoznati muškarac!

3035

Bivša farmerka Svetlana Koprivica, alias Mis Svetlana, prebila je manijaka koji ju je napao u blizini zgrade u kojoj živi! Zahvaljujući borilačkim vještinama koje je dugo trenirala, voditeljka je uspjela da savlada muškarca koji joj je prišao s leđa i nanjela mu je ozbiljne povrede, saznaje „Alo!”.

1070173-26

Dok se kasno noću vraćala kući, Svetlanu je na parkingu u blizini zgrade u kojoj živi s leđa napao nepoznati muškarac! U prvom momentu Svetlana se uplašila, jer je muškarac zaudarao na alkohol, a onda je uzela stvar u svoje ruke i pretukla ga! Sva sreća što poznaje borilačke vještine, pa je mogla da se odbrani. Prošla je bez vidljivih posljedica, a napadač će je vjerovatno dobro zapamtiti, jer je dobio ozbiljne batine. Ona je posle toga mirno otišla kući, ne želeći da napad prijavi policiji – kaže naš izvor.

Ovim povodom pozvali smo Svetlanu, koja je potvrdila naša saznanja!
– Nikada nisam pomislila da meni tako nešto može da se dogodi. Bila sam ubjeđena da se takve stvari dešavaju samo na filmu! Međutim, prevarila sam se, jer sam mogla da postanem žrtva nekog bolesnog muškarca – uznemirena priča voditeljka i dodaje:
– Na svu sreću, trenirala sam kik-boks kod Stanke Pejović, koja je naša najbolja bokserka. Ona me je odlično naučila samoodbrani i vrlo brzo sam savladala manijaka. Malo sam bila uplašena, ali mi je mozak „radio 300 na sat”, pa sam ga u nekoliko poteza bacila na zemlju. Kada sam osjetila strahovit zadah iz njegovih usta, to me je još više razbjesnilo. Šta bi bilo da me je savladao i povredio? Izvukao bi se kao neuračunljiv zbog alkoholisanog stanja! Puna bjesa i ljutnje, sve sam iskalila na njemu tako što sam ga išutirala! Dok je onako sklupčen jecao, nekoliko puta sam ga nabola štiklom u glavu. Ubeđena sam da će ove batine pamtiti dok je živ – ispričala je Koprivica za naš list.
 
 
 
Izvor:alo.rs/e-turneja.com