Vanredno stanje u Zadruzi! Miljana nastavila da provocira Sanju, Matora prsla skroz: U redu mrzite nas, ku.va je, pros..tutka je! Ja sam m.kro, a što nas ne ostavite sad?! (VIDEO)

443

Miljana Kulić nastavila je svađu sa Jovanom Tomić Matorom i Sanjom Stanković, nakon čega je nastao opšti haos, gdje je i obezbjeđenje moralo da razdvaja zadrugare. “Šta smo mi tebi sinoć uradile? Sad te molim kao čovjek, ne upotrebljavaj tu riječ. Ako još jednom, nakon ovog što te zaklinjem pjevaš… Molim te, prestani više. Šta ti mi radimo”, vikala je Matora, a zatim klekla na koljena da zamoli Kulićevu da se takve situacije više ne ponove.

– Meni namjera nije bila da isprovociram Sanju, dok sam ovdje pjevaću pjesmu, niko ne može da mi zabrani. Na bezobrazluk odgovaram bezobrazlukom – uzvratila je Miljana.

“Pa šta hoćeš. U redu mrzite nas, ku.va je, pros..tutka je. Ja sam m.kro, a što nas ne ostaviš”, plakala je Tomićeva.

Sanja i Matora su pobijesnile i skočile na Miljanu. Obezbjeđenje je odmah reagovalo, a zatim su izveli Stankovićevu da se smiri.

Sanja se srušila na pod i nastavila da plače, a Matora se vratila u kuću da zamoli Miljanu da prestane, međutim, ona to nije željela. Zadrugari su se šokirali zbog njenog ponašanje, te su je žestoko osudili.