19/05/2019 - 01:47


KAKVA ZAVRŠNICA ČETVRTOG KRUGA Ovi kandidati su oduševili žiri i prošli dalje (FOTO)

 

U poslednjoj epizodi četvrtog kruga “Zvezda Granda” imali smo priliku da gledamo nastupe kandidata koji su svojim talentom i trudom opravdano dospeli u ovo kolo. I dok su neki takmičari raspametili žiri svojim nastupom, drugi su pak razočarali popularnu šestorku.

Jelena Karleuša je bila dirnuta emocijom koju je u pevanju pokazao Adi Šoše, iako se protiv njega takmičio jedan od divinih favorita kroz celo takmičenje.

Benjamin Kličić svakako je jedan od najzapaženijih kandidata u “Zvezdama Granda”, ali ga je žiri ovoga puta iskritikovao zbog pesme koju nije doneo na pravi način.

Aleksandar Marinković Gute i Filip Pecovski oduševili su svojim nastupom i ponovo zabavili sve u studiju, ali ipak nijedan ni drugi nisu uspeli da se plasiraju direktno u peti krug. Ivana Bogićević je i ovoga puta uspela žiri da ostavi bez teksta svojim nastupom, dok je njen protivnik u duelu Ahmed Orahovčić briljirao u izvođenju obe pesme.

U peti krug takmičenja prošli su: Karlo Horvat Čef, Ivana Bogićević, Benjamin Kličić, Milica Atanacković, Ahmed Orahovčić, Anastazija Mitrović, Alekandar Marinković Gute, Filip Pecovski, Katarina Jovanović i Adi Šoše.

Foto: D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO