Vadite mi kćerku iz rijalitija uništiće je psihopata: Majka Ane Korać van sebe zbog ulaska Filipa Mijatova!

110

Majka Ane Korać Ljiljana Korać u strahu je za svoje dijete zbog ulaska Filipa Mijatova u “Zadrugu”. Od trenutka kada je saznala da će ući u rijaliti Koraćkina majka na sve načine pokušava da izvede svoju kćerku napolje. Za Srpski telegraf Ljiljana otkriva zbog čega se toliko plaši susreta Filipa i Ane.

– Moju Anu podržavam apsolutno u svemu, uvijek sam joj bila podrška i biću, ali mislim da su stvari izmakle kontroli i da nije u redu ovo što joj rade. Plašim se Filipovog ulaska, ne znam na šta je sve spreman. Ne znam šta je bilo između Ane i Mijatova, nikada se nisam miješala i ne znam zbog čega mu se zamjerila, pa se on sada ovako ponaša. Želim da izvadim kćerku iz rijalitija, da je psihopata ne uništi. Po njoj sam vidjela koliko je zabrinuta i uplašena, želim da izađe prije nego što se sretnu – rekla je zabrinuto Ljiljana i dodala da joj je više muka od napada na njenu kćerku.

– Dosta je više napada na moju kćerku, svi samo znaju da pametuju, neka je više puste na miru. Jedva čekam da se sve ovo završi. Njoj više nije mjesto u rijalitiju, mora da izađe – rekla je Anina mama.

Naime, Ljiljana se nije često oglašavala u medijima, ali je uvijek isticala da stoji iza svega što radi njena kćerka. Nakon što je Ana Korać preotela Aleksandri Subotić dečka Davida Dragojevića, dobila je od majke podršku, iako je Davidova majka Biljana Dragojević nazivala njenu kćerku k..vom. Tada je stala u zaštitu kćerke i zeta, ali njihov se.s nije željela da komentariše.

– Šta god Ana da radi, ja sam uz nju. O Davidu mislim sve najljepše. A šta se dogodilo? Dobro, bili su u krevetu, ali to ne znači ništa. Jeste li vi bili ispod pokrivača da znate šta se ispod njega dešavalo – rekla je nedavno Ljiljana nakon se.sa njene kćerke i Dragojevića.

Podsjećanja radi, Filip Mijatov od momenta kada ga je Ana Korać nazvala “psihopatom koji ju je progonio” ne prestaje da iznosi šokantne detalje iz starletinog života. Nakon priznanja da joj je platio mnoge operacije i finansirao je godinama, počeo je da iznosi detalje druženja i veze sa njom, a kako sada stvari stoje, on u subotu, 18. maja, ulazi u “Zadrugu 2”, gdje će se oči u oči suočiti sa Anom. No, nakon brojnih snimaka koje je objavio, Filip je sad otišao korak dalje tvrdeći da je Koraćka pros..tutka koja naplaćuje se.sualne usluge i koju će totalno razotkriti.