OPET JE IZIGRANA?! PROCURILI SKANDALOZNI DETALJI IZ PRODUKCIJE: Marko Lunu vara sa novom dadiljom malog Željka?! Evo kako se viđaju Luni IZA LEĐA!

1

Marko Miljković uspeo je da ubedi Lunu da ga ona jedino zanima i da ne gleda ni jednu drugu devojku u “Zadruzi 2”. Međutim, Miljković je pikirao osobu koja boravi u Imaginarijumu, ali nije učesnik rijalitija.

Marko se, navodno, zaljubio u dadilju koja čuva sina Miljane Kulić. Kako izvor blizak produkciji navodi, Miljković na sve načine pokušava da osvoji dadilju Miljaninog sina Željka, koja odnedavno često boravi u Beloj kući kako bi pazila na Kulićkinog naslednika.

Marko je bacio oko na zgodnu brinetu i zbog toga često odlazi u deo kuće gde boravi mališan kako bi bio blizu dadilje.

“Marka je devojka opčinila čim ju je video. Bio je oduševljen njenim izgledom a i ponašanjem. Kako bi joj bio blizu, često je odlazio kod Željka pod izgovorom da želi da ga vidi. U stvari, radi se o zbližavanju da dadiljom”, rekao je izvor.

“U početku niko nije mario za to što Marko odlazi u deo gde je dečak, ali posle su svi počeli da se pitaju odakle toliko interesovanje za druženje sa detetom, a celu misteriju razotkrila je upravo dadilja koja se poverila Miljani kako Marko dolazi i deli joj komplimente”, ispičao je.