ŽESTOKA BORBA: Ovih 10 takmičara je prošlo u peti krug (FOTO)

1

Još jednu uzbudljivu epizodu “Zvezda Granda” obeležio je ne samo napad smeha članova žirija već i neverovatno nerviranje i navijanje za svoje kandidate. Jelena Karleuša poznata je kao vatreni borac i neko ko uvek stane uz svoje takmičare, a večeras je čak sprečila Sašu Popovića da sugeriše žiriju kako da glasa tako što je sela ispred njega na sto.

Članica žirija ponovo je direktoru “Grand produkcije” rekla da treba da ostane neutralan i da se ne meša u procenu i komentarisanje mentora. Pored veoma jakih duela u kojima su nijanse preglasavanjem odlučivale pobednika, mnogi kandidati u koje su mentori polagali najviše nada su podbacili zbog prehlade ili nekih drugih faktora.

I Marija Šerifović je stala u odbranu jedne svoje takmičarke za koju je rekla da nije bio njen dan, dok je Viki Miljković slavila što je svojim učesnicima pronašla pesme u kojima su bili sigurni.

Posle žestoke borbe i baraža na kraju emisije odlučeno je da u peti krug prođu: Stefan Petrović Kosmajac, Martinijan Kirilovski, Sanel Smolo, Ognen Zdravkovski, Tatjana Pejčić, Aleksandra Tadić Cipka, Aleksandar Radojević, Nevena Stojković, Jovan Pap i Andrijana Stojanović Cica.

Grand.online