Takmičar u Zvezdama Granda pjevao pod upalom pluća, žiri se šokirao! Makedoncu poručili da ne treba više se takmičiti!

249

U četvrtom krugu “Zvezda Granda” u duelu su se takmičili Ognen Zdravkovski koji je u timu Marije Šerifović i Haris Mujević koji je vežbao sa Anom Bekutom. Prvi se predstavio pesmama “Opet si pobijedila” Tonija Cetinskog i “Gori vatra” Zdravka Čolića, dok je drugi izabrao numere “Ne zovi me na greh” Dina Merlina i “Ako me pogledaš u oči” Tošeta Proeskog.

Nakon glasanja Ognen je dobio svih pet glasova i slavio direktan prolazak u peti krug što je posebno obradovalo mentorku Mariju. Haris sa četiri glasa čeka baraž na kraju emisije.

“Ritmika, dinamika, interpretacija, sigurnost u pevanju sve govori da je prvi takmičar zreo pevač i da dalje ne treba ni da se takmiči. Drugi kanidat je izuzetan talenat, dobro se pripremao ali je bio nedovoljno koncentrisan za izvođenje dve ovakve pesme”, rekao je Bosanac.

“Moj kandidat je pevao večeras sa upalom pluća i ja sam prezadovoljna”, rekla je Ana, a onda se Bosanac izvinio i rekao da mu onda čestita. I ostali članovi žirija su bili u šoku kad su to čuli.

“Ognene tehnički si bio odličan i tu stavljamo jednu tačku. Ako ćemo da tražimo zvezu Granda to je dečko pored tebe. Izgled, harizma, energija, ponašanje, šmeker. Mislim da si ti jedina prava Anina zvezda i mislim da će se ona boriti kao lavica za tebe. Šta god da se desi u baražu ti dečko treba da prođeš jer ti imaš zvezdu na svom čelu”, rekla je Jelena. Džordž je obećao da će u baražu glasati za Harisa.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online