12/05/2019 - 01:47


KANDIDAT KOJI JE NAJVIŠE NAPREDOVAO: Hazma se borio kao lav, dobio tri glasa ali evo ko je kriv za ispadanje!

 

U ─Źetvrtom krugu “Zvezda Granda” u duelu su bili Svetlana ─Éuki─ç koja je u timu Marije ┼áerifovi─ç i Hamza Sokolovi─ç koji je ve┼żbao sa produkcijskim ┼żirijem. Takmi─Źarka se predstavila pesmama “Slede─ça” Aleksandre Prijovi─ç i “Pla─Źi, moli” Zlate Petrovi─ç, dok je takmi─Źar izabrao numere “No─ças mi je srce ranjeno” Harisa D┼żinovi─ça i “Povredi me” Nikole Rokvi─ça.

┼Żiri je tri glasa dodelio Hamzi i dva glasa je dao Svetlani, a to zna─Źi da oboje ─Źekaju bara┼ż na kraju emisije.

“Nisam mogla da glasam jer je bilo neoprostivih gre┼íaka kod oboje. Saberite se do bara┼ża”, rekla je Ana. Sne┼żana je rekla da je Hamza prehla─Ĺen i bolestan i da je zato tako pevao. Hamza se izvinjavao jer je dao sve od sebe.

“Super si pevao kako si bolestan”,rekla je Sne┼żana. Bosanac je bio iznena─Ĺen nastupom Svetlani ─Éuki─ç kao i njenom mentorkom Marijom.

“I ona ima svoje ┼żenske muke, a ovaj de─Źko je prehla─Ĺen. Nisu bili na visini zadatka. Ja sam rekla Svetlani ┼íta treba da ispravi na probi ali ona u tome nije uspela. Ranije je pevala Zlatu petrovi─ç i dobijala sve pohvale. Naprosto nije njen dan i ima svoje ┼żenske muke”, rekla je Marija i poru─Źila takmi─Źarima da se saberu do bara┼ża.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ