05/05/2019 - 02:44


VRATIO SE U VELIKOM STILU: Armin opravdao Marijino povjerenje i raspametio ┼żiri!

 

U ─Źetvrtom krugu “Zvezda Granda” u duelu su u─Źestvovali Denis Ahmetovi─ç koji je u timu Viki Miljkovi─ç i Armin Jusufovi─ç koga je Marija ┼áerifovi─ç vratila zlatnim glasom u takmi─Źenje. Prvi se predstavio pesmama “Maska” Zvonka Demirovi─ça i “Tepsija” Zvonka Demirovi─ça, dok je drugi izabrao numere “Apsolutna ljubav” Miligrama i “Najbolji grad na svetu” od Adila. Jelena je u┼żivala i je┼żila se dok je Armin izvodio prvu pesmu, a onda je uuz drugu Denisovu igrala kao i Viki.

Posle fantasti─Źnog nastupa obojice kandidata, usledilo je glasanje u kome je Armin dobio svih pet glasova, a Denis je osvojio samo jedan.

“Armin je opravdao debelo ┼íto ga je Marija vratila. Prva pesma doktorski. O─Źigledno si danas u fitu”, rekao je ─Éor─Ĺe.

“Denise ti si meni ve─Źeras bio top. Toliko je taj orijental egzoti─Źan, seksi i toliko sve to tebi le┼żi. Ti si prava originalna pojava. Ima tu krvi ima mesa i ne mogu da ne dam glas jer si bio odli─Źan. Armine dobrodo┼íao nazad. Ti ─çe┼í de─Źko daleko dogurati. Ima┼í sre─çe ┼íto ti je Marija mentor jer je ona savr┼íeno odabrala prvu pesmu”, rekla je izme─Ĺu ostalog Jelena.

“Pevao si kao Bog”, rekla je Marija.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ