Ovo je naš najtužniji Uskrs do sada: Andreana Čekić za praznike uživala s oženjenim dečkom, njegova žena i dijete kod kuće sami i slomljeni od bola! (FOTO)

140

Folk pjevačica Andreana Čekić i ne mari za osude javnosti i brojne negativne komentare, već i dalje uživa u ljubavnoj romansi sa Markom Miloševićem, inače oženjenim muškarcem. Nakon što se sve saznalo, kada je Miloševa žena Marina riješila da javno progovori o pjevačici koja joj je, kako tvrdi, otela muža, Andreana i njen dragi se ne razdvajaju – zajedno rade, pojavljuju se u javnosti i proslavljaju praznike.

Marko je, uprkos što kod kuće ima suprugu i kćerkicu, Uskrs riješio da provede sa Andreanom i svojom familijom, a ne sa ženom i djetetom, što je Marina potvrdila.

– Ovo je za mene bio najtužniji Uskrs do sada. Provela sam ga sa djetetom, bez njega… U mom i Markovom odnosu se ništa nije promijenilo, a on je praznik proveo zajedno sa Andreanom, sa njegovom porodicom – priznala je utučena Marina za Pink.rs.

Pitali smo je kako je kćerki objasnila da sa ocem neće provesti Uskrs.

– Velika je, razumije cijelu situaciju. Ona mi je najveća podrška, a i ja njoj i činimo jedna drugoj sve da nam bude što lakše, pa o tome malo i pričamo – iskrena je Marina.