Kadra tokom svađe u Parovima počeo da izgovara arapske riječi i tako otjerao cimera od sebe! (VIDEO)

243

Nakon “Parografa” gdje je u glavnoj ulozi bio Dario Šogorović, on i Elvin Kadrić Kadra su zaratili u rijalitiju “Parovi 7”. Ovoga puta na vjerskoj osnovi, između ostalog. Svađa je počela još tokom trajanja “Parografa” kada je Šogorović optužio Kadrića da se samo riječima predstavlja kao vjernik, a da zapravo u praksi radi mnoge stvari suprotne Kur’anu.

– Zar neko ko poštuje Kur’an ide posle kod Vesne Rivas da mu gata? – zapenio je Dario koji je skočio sa stolice i prišao Elvinu koji mu je prethodno saopštio da je najveća laž koju je Šogorović rekao da je “proučio Kur’an”.

– Nama je zabranjena svinjetina da se jede svinjetina, a u Kur’anu piše i “nije vam grijeh da utolite glad”. Što se tiče tarot karti, kada sam Vesni rekao 3.12.1969. ona je meni odgovorila da je to bio ljudina. A to je moj stari koji je tad rođen. Ja vjerujem u jednog jedinog Boga i mislim da mi ju je on poslao da mi da neke prečice – obrazložio je Kadra, a Šogorović ga je pitao “da li ga je sramota”.

U tom trenutku su počele reklame, a njih dvojica su se umalo potukli, morali su da ih razdvajaju. Pale su teške riječi, a Kadra je Dariju poručio da mu se više ne obraća.

Mađutim, tu nije bio kraj sukoba. Dario je pošao za Elvinom i Izabelom u kupatilo i počeo da proziva Kadrića:

– Poznajemo se, kao čovjek sam ti dao pet šansi, pet i ako znam da si loš čovjek – rekao je Dario Kadriću koji je u jednom trenutku potpuno promijenio izraz lica i počeo da izgovara arapske riječi čime je otjerao rivala od sebe.

– Gledajte narode, gledajte mudžahedinca – vikao je Dario koji je brže bolje pobjegao iz kupatila.