Prijovićkina mama progovorila o teškom djetinjstvu kćerke: Maltretirali su je, ponižavali, a Aleksandra nije mogla da izdrži, rasplakala se uživo u emisiji zbog ovoga!

398

Aleksandra Prijović rasplakala se uživo u emisiji kada su joj pustili prilog iz njenog rodnog Belog Manastira,u kojem je Borka, njena majka, otkrila da su njenu kćerku dok je odrastala maltretirala druga djeca jer željela da pjeva.

“Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili djeca samo zato što je voljela da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada i rekli nešto ružno protiv nje sada bi da se slikaju s njom, da popiju piće. Mogla sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su odrasli svi, ta djeca koju su pravili neke probleme, podrugivanja…”, rekla je Prijovićkina mama, dok je pjevačica rekla da ne treba da se vraće na negativne stvari.

“Bili smo svi djeca i ne želim da se vraćam na negativne stvari. Obožavam da se vraćam u svoj Beli Manastir i svi mi kažu svaka čast”, rekla je pjevačica u Vikend premijere.

“Jako sam ponosna na svoju mamu”, rekla je Prijovićka i rasplakala se.

“Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendrom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su posljednji dinar da bih ja bila ovdje. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup jer dvije godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne… Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene”, rekla je Prijovićka.