Kija Kockar s tugom dočekuje praznik: Vodila sam Slobu na očev grob, na Vaskrs mu je godišnjica smrti!

113

Pobjednica “Zadruge” Kristina Kija Kockar dočekaće Vaskrs sa velikim bolom, jer će se baš na ovaj praznik navršiti tačno godinu dana od smrti njenog oca Miloša. Nekoliko dana prije zvanične godišnjice pjevačica je imala potrebu da sa svojim bivšim suprugom Slobom Radanovićem obiđe tatin grob.

Bivši supružnici, za čijom ljubavlju žali pola Srbije, i dalje imaju veoma čudan odnos i uvijek su jedan uz drugog u najtežim momentima, iako nemaju snage da obnove vezu.

– Imala sam potrebu da odem na očev grob sa Slobodanom. Žao mi je što je godišnjica smrti mog oca baš na Vaskrs i Sloba mi je bio potreban u tom momentu. Potrefilo se da smo u isto vrijeme bili u Zrenjaninu, pa sam ga pitala da krene sa mnom da ga na neki način upoznam sa tastom, kada već nisu imali priliku da se upoznaju dok je moj tata bio živ – započinje svoju emotivnu ispovijest Kristina.

Kada je završila svoju emotivnu ispovijest o dva muškarca koja su je najviše povrijedila u životu – ocu i Slobodanu, pokušali smo da razveselimo Kiju, pa smo prešli na vedrije teme. Pitali smo je želi li za praznik da razlupa sva jaja koja Sloba ofarba, piše Informer:

– Ona druga jaja sam htjela da mu polomim još davno, ali ne bih o tome na ovaj divan praznik. Ovo je prvi Vaskrs koji Sloba i ja nećemo proslaviti zajedno i krivo mi je. Sjećam se ranije je stalno na jajima ispisivao K+B, kao Kija i Boba. Ali čestitaću mu praznik, šta da se radi. Život ide dalje.

– Kada smo došli na tatin grob, rekla sam mu: “Evo, tata, da te upoznam sa bivšim zetom. To je taj što me je namučio u životu”. Bez obzira na to što sam i dalje bijesna, željela sam da Sloba u tim momentima bude pored mene. Drago mi je kada je tu, kada mi se nađe, ali nije mi lakše… Možda me i duplo boli – kaže Kija sa tugom u glasu, pokušavajući da bol zamaskira osmijehom dok pozira pred fotoreporterom Informera uz vaskršnju dekoraciju: Kockareva priznaje da i dalje ne može Radanoviću da oprosti što ju je prevario sa Lunom Đogani pred milionima ljudi u rijalitiju “Zadruga”, pa mu je čak i na na groblju to zamjerila:

– Dok smo sjedili na groblju, shvatila sam da su tata i Slobodan dvije muške osobe koje sam najviše voljela i koje su me najviše povrijedile. Tati sam oprostila, Slobodanu još nisam. Njega i dalje želim da zadavim kada god ga vidim, a opet uvijek ću biti tu za njega. Možda mu jednog dana i oprostim… – nesigurno poručuje Kristina.

Ona kaže da joj je dugo trebalo da oprosti i rođenom ocu što nije bilo uz nju kada je odrastala. Pružao joj je ljubav do njene 10. godine, a onda je samo nestao:

– Tatu sam posljednji put vidjela prije ulaska u “Zadrugu” i tada sam odlučila sve da mu oprostim. Mnogo mi je drago što smo taj teret sa naših srca skinuli prije njegove smrti. Kao da je sačekao da izgladimo odnose da bi mogao na miru da ode. Slobodanu ne znam kada ću i da li ću moći da oprostim.