Miki Đuričić bije sve redom: Zamahnuo koliko god je mogao i tresnuo Aleksandru po glavi da je doživjela šok! Prekinuta emisija, slijedi diskvalifikacija?!

65

Kada pukne pčelaru iz Kupinova Mikiju Đuričić ne može da se kontroliše i bije sve redom! Toliko ga je Aleksandru iznervirala kada je pričala da su se on i Mina zajedno dr.girali. U jednom trenutku je zgrabio šešir sa stola, zamahnuo koliko god je mogao i udario je po glavi, da Subotićka nije znala šta joj se desilo. Đuričić je bio toliko izbezumljen da su ga jedva zadrugari zaustavili da napravi veći haos. Orilo se potom u Bijeloj kući o diskvalifikaciji.

“Pa šta, kačketom sam je klepio – udario je poslije Miki i Boru Santanu u glavu koji je Đuričiću poručio da se smiri da ne dobije diskvalifikaciju zbog udarca.

“Neka me diskvalifikuju? Zar ne vidite da je go.no? Karađorđe, reci joj! Ja sam te bre prvi podržao”, vriskao je Đuričić.

“Daj da u.ijemo k..vu, dođi da te Mina u.ijemo”, urlao je ironično Miki. On je nešto prije udarca, tokom verbalne svađe, rekao: “Nasilje nad ženama podržavam u ovom slučaju!

Voditelj Milan Milošević je prekinuo emisiju “Zadruge” i napustio je imanje.