Smolo OBJASNIO kako se pjeva, žiri mu nije mogao naći ni najmanju grešku!

2

Sinoć u trećem duelu po redu našli su se Dženan Glavinić iz tima Đorđa Davida i Sanel Smolo, kandidat iz grupe Dragana Stojkovića Bosanca. Dženan je izabrao da se predstavi pesmama “Nokturno” Olivera Dragojevića i “Gori vatra” Zdravka Čolića, dok se Sanel u ovom krugu predstavio numerama “Kuda ideš srećo moja” Sinana Sakića i “Kraljice moga srca” Šabana Šaulića. Sanel je sa ubedljivih pet glasova otišao direktno u treći krug, dok je Dženan sa jednim glasom ispao iz takmičenja.

Žiri je odmah nahvalio Sanela, a Popoviću nije bilo jasno kako je on tek sada “propevao” obzirom da je čak i ispao iz takmičenja, pa ga je Bosanac vratio. Sašu je zanimalo šta žiri misli o Dženanu, a Jelena je prokomentarisala da je Dženan večeras imao energiju kao sterilizator hiruških instrumenata posle operacije.

“Mi smo razmišljali na probi da li da spustimo prvu pesmu za pola tona niže i ja mislim da si ti sve vreme dok si pevao razmišljao o tome. Kao da ti je neki crv ušao u glavu. Ja sam ti rekao da zveri traže i najmanju sitnicu da diskvalifikuju takmičare ili najmanju sitnicu da ih favorizuju”, rekao je Đorđe svom učeniku.

“Ti si meni nešto tužan večeras. Pevao si nezainteresovano i kao da ne znaš tekst”, poručio je Bosanac Dženanu na šta mu je takmičar odgovorio da bi i on bio tužan u ovoj situaciji.

“Smolo, ti sad ideš kod mene kući da odmah nastavimo probu”, zadovoljno je Bosanac poručio svom takmičaru.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online