IMAO ISTO GLASOVA KAO I NJEGOV DUELISTA: Nahvalili Halisov napredak, pa ga izbacili iz ZG!

1

U ovom duelu našli su se Haris Mujević, čiji je mentor Ana Bekuta i Halis Zahirović iz tima produkcije. Haris se u ovom krugu predstavio pesmama “Da sam ja netko” grupe Indexi i “Pusti ritam” Tropico benda, dok je Halis otpevao numere “Bogovi zemljom hode” Ljube Aličića i “Noćas mi se tobom spava” Šabana Šaulića. Žiri je dao svih pet glasova i jednom i drugom kandidatu, ali je u preglasavanju Haris Mujević prošao direktno u dalje takmičenje.Jelena se našalila da je Popović Harisu za vreme nastupa rukama imitirao Jelenine grudi i pokazivao mu kako bi trebalo da gleda u nju, a Ana je prokomentarisala da je to ipak bila njena ideja. Diva je rekla kako Haris ipak nije gledao u nju već u Mariju Šerifović i kako bi Ana i Saša sledeći put trebalo da budu malo određeniji pošto i Marija i ona imaju velike grudi.

Marija je rekla Harisu da je u prethodnom krugu bio bolji, dok je Halisov večerašnji nastup pohvalila. Jelene je za Aninog kandidata imala samo reči hvale, a u jednom trenutku je čak izjavila kako joj Haris od svih takmičara najviše liči na zvezdu.

Saša Popović takođe je pohvalio svog učenika Halisa i izjavio kako je jako zadovoljan njegovim napretkom od prvog kruga, a onda ga izbacio u baražu!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online