21/04/2019 - 03:11


IMAO ISTO GLASOVA KAO I NJEGOV DUELISTA: Nahvalili Halisov napredak, pa ga izbacili iz ZG!

 

U ovom duelu na┼íli su se Haris Mujevi─ç, ─Źiji je mentor Ana Bekuta i Halis Zahirovi─ç iz tima produkcije. Haris se u ovom krugu predstavio pesmama “Da sam ja netko” grupe Indexi i “Pusti ritam” Tropico benda, dok je Halis otpevao numere “Bogovi zemljom hode” Ljube Ali─Źi─ça i “No─ças mi se tobom spava” ┼áabana ┼áauli─ça. ┼Żiri je dao svih pet glasova i jednom i drugom kandidatu, ali je u preglasavanju Haris Mujevi─ç pro┼íao direktno u dalje takmi─Źenje.Jelena se na┼íalila da je Popovi─ç Harisu za vreme nastupa rukama imitirao Jelenine grudi i pokazivao mu kako bi trebalo da gleda u nju, a Ana je prokomentarisala da je to ipak bila njena ideja. Diva je rekla kako Haris ipak nije gledao u nju ve─ç u Mariju ┼áerifovi─ç i kako bi Ana i Sa┼ía slede─çi put trebalo da budu malo odre─Ĺeniji po┼íto i Marija i ona imaju velike grudi.

Marija je rekla Harisu da je u prethodnom krugu bio bolji, dok je Halisov ve─Źera┼ínji nastup pohvalila. Jelene je za Aninog kandidata imala samo re─Źi hvale, a u jednom trenutku je ─Źak izjavila kako joj Haris od svih takmi─Źara najvi┼íe li─Źi na zvezdu.

Sa┼ía Popovi─ç tako─Ĺe je pohvalio svog u─Źenika Halisa i izjavio kako je jako zadovoljan njegovim napretkom od prvog kruga, a onda ga izbacio u bara┼żu!

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online

 
POVEZANO
 
 
 
ÔťĽ