IMA SAMO 16 GODINA, A VEĆ JOJ SE SMIJEŠI OGROMAN USPJEH! Prognoziraju joj pobjedu u ZG, a evo kako se Šerifovićka ponaša prema njoj! (FOTO)

1

Džejla Ramović iz Bosne i Hercegovine živi na relaciji Goražde – Beograd, ima 16 godina i daje sve od sebe kako bi pronašla “svoje mesto pod nebom”. U timu Marije Šerifović uživa do daske, a mnogi joj čak i prognoziraju pobedu. Za uspeh joj, kaže, ništa sem glasa nije potrebno.

“Naravno da se može napraviti uspeh bez golotinje i skandala, svi imaju svoje mesto pod nebom i svojih pet minuta slave. To treba iskoristiti na najbolji mogući način. Moj način je dobra muzika”, rekla je ona.

“Najbolja je kao mentor! Marija (Šerifović) zna kakav je svaki njen kandidat i kako se prema kome ponaša, to je sve do kandidata. Prema meni je super, vrlo dobro se razumemo i sve se brzo dogovorimo. Ne bih rekla da je stroga ili popustljiva. Pre ću reći da se ona trudi da sve bude savršeno, nikoga ne može naterati na nešto i verovatno to i ne želi, ali ona je ta koja se u ovom slučaju sluša. Ipak, ona nam je mentor”, iskrena je Džejla, koja dodaje da su joj pored Marije uzori u pevanju još i Jelena Tomašević i Kaliopi.Za Sašu Popovića važi da je strog prema pevačima i da traži disciplinu, ali Džejla ima drugačiji utisak:

“Saša je drugar, on je super sa svima.”

Iako je opčinila region svojim glasom, o pobedi koju joj predviđaju ne razmišlja. Na putu do prvog mesta boriće se, kaže, isključivo muzikom.

“Ne bih se ja u to kladila jer prvenstveno nisam došla s tim ciljem. Sada su prevelika očekivanja na meni i svakako ću dati 200 posto od sebe!” uverava ova talentovana mlada devojka, koja je preko noći postala veoma popularna.

“Reakcija koju sam doživela nakon prve emisije se nije mogla zamisliti niti očekivati. Nisam sigurna zašto, ali su reakcije bile prepozitivne, toliko da sam u nekoliko navrata proglašena budućom pobednicom. Naravno da mi to godi, ali je prerano za donošenje takvih sudova. Osim što često moram putovati za Beograd i vežbati pesme za naredni krug, ništa se u mom životu nije promenilo”, kaže ona, koju mnogi ostvareni pevači već uveliko hvale.

“Da, mnogo starijih pevača mi pruža podršku putem društvenih mreža, hvala im na tome!” zaključila je Džejla.