JELENA KARLEUŠA VAN SEBE ZBOG MLADE NIŠLIJKE! Djevojka počela da joj se trese u rukama: Naježila sam se cijela, kao bodljikavo prase! (FOTO)

497

Anastazija Mitrović iz Niša, kako kažu, daje sve bolje rezultate na sceni “Zvezda Granda, posebno otkako je dobila mentora koji će je voditi tačno onako kako je njoj potrebno. Dvadesetdvogodišnja devojka je, kako kaže Jelena Karleuša – pokidala kako je izvela “Umri u samoći” od Ace Lukasa.

Iako pesma nije prebačena u ženski rod, svi članovi žirija bili su oduševljeni. Druga pesma koj uje odabrala bila je “Cigani” od Cece Ražnatović, koju nije izvela ništa manje dobro.

“Bravo, lutko, bravo!” dovikivala joj je Karleuša, dok se Marija Šerifović držala za usta.

“Ja volim kad neko ovako ne sputava emocije” grlila ju je mentorka Jk, ponosna što joj je takmičarka pobrala glasove žirija.

“Moram da ti kažem nešto. Ja sam se celim telom naježila kao bodljikavo prase! Odavno me ništa nije… nemoj, smiri se, ‘ajde”, bodrila ju je Jelena kad je Anastazija počela da se trese: “Ostala sam naježena!”



“Pokidala si!” zaključila je pevačica, koja se zatim uhvatila u koštac sa Anom Bekutom, koju je žarko zanimalo zašto pesma nije prebačena u ženski rod.

“Koga, Ana, briga za to?! Zar je bitno koji smo rod, koji smo pol… Ili kidaš, ili ne kidaš!” odbrusila joj je Karleuša.

Kada joj je Popović predočio da je sve bolja otkako ima mentora, Anastazija je iskoristila priliku da se zahvali Jeleni.

“Naravno da sam vežbala sa Jelenom. Ona koliko god je mogla bila je tu…” istakla je mlada takmičarka.

“Hvala, Anastazija. Eto, i u moje ime neko nešto lepo da kaže” odgovorila joj je Karleuša, koja se potrudila da radi sa svojim kandidatima i onda kada joj je Ivana Peters pomagala, zbog porodične tragednije koj uje doživela kada joj je umrla majka Divna.

“Da nije morala Ivana da uskače zbog mojih privatnih problema”, objasnila je Jelena, te naglasila da se i te kako nada da je njenim problemima sada došao kraj.