KORAĆEVA JE BILA DEPORTOVANA IZ IRANA ZBOG SUMNJIVIH POSLOVA?! Nije joj bio zabranjen samo ulaz u CG! Stalno je viđana sa momcima iz podzemlja, a ON ju je zato i OSTAVIO!

111

Bivši dečko Ane Korać, izvesni Filip Mijatov, progovorio je o svemu što se krije iza starletine zabrane ulaska u Crnu Goru. Njegove reči napravile su ogroman bum u javnosti, ali nije se tu zaustavio – on je otkrio i da se Koraćeva često nalazila u društvu opasnih momaka, te to naveo kao razlog za njihov raskid.

“Da, znam da su joj tada zabranili ulaz u Crnu Goru, zato što se družila sa Sorajom i tada su bile u kontaktu sa sumnjivim i opasnim ljudima. Ali, to nije sve. Njoj su zabranili i ulaz u Iran, tada su je čak deportovali, jer su posumnjali da se bavi sumnjivim poslovima (elitnom prostitucijom). To je bilo još 2017. koliko se sećam. Opasna je ona”, rekao je Filip.

“Poznaje ona mnogo momaka iz te branše, druži se sa njima, pa isto tako ima i kontakte. Htela je i mene da uvuče u to, ali ja nisam taj tip. Te priče me ne zanimaju, zato sam je i šutnuo”, zaključio je surovo iskreni Filip.