Poslušala Šabanov savjet: Ilda Šaulić donijela važnu odluku!

81

Ilda Šaulić, kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći prije dva mjeseca, riješila je da se vrati na muzičku scenu. Kako je rekao izvor blizak pjevačici, ona čvrsto vjeruje da će joj pjesma pomoći da se lakše izbori sa gubitkom oca, koji je i sam, do posljednjeg dana svog života, pjevao.

– Šaban joj je uvijek govorio da mora da bude profesionalac i da je njen posao da uveseljava druge čak i kad njoj nije do zabave. Da će joj pjesma pomoći da prebrodi i najveće tuge, te da je ona uvijek lijek – priča izvor “Alo!”.

Kako kaže, od nečega se mora i živjeti, te je to još jedan od razloga da uzme mikrofon u ruke.

– Kao i u ostalim profesijama, kada izgubite nekog bliskog, morate da radite. Idete na posao, a u sebi patite. Ta bol neće proći ni za mjesec ni za godinu, ali se mora raditi i zaraditi za hljeb – objašnjava izvor.



Kako kaže, odluku da se vrati na muzičku scenu nije donijela sama i naprečac. U tome joj je pomogao suprug Bojan, ali ju je podržala i cijela porodica Šaulić.

– Teško joj je bilo i da pomisli na pjesmu, a kamoli da sama zapjeva. Ipak, svjesna je će joj posao odagnati misli i da će joj pomoći da lakše i brže prebrodi ovaj period – kaže izvor.

Najveću tremu ima od prvog nastupa jer zna da će joj tad biti najteže.

– Prvi nastup će biti najteži i najemotivniji. Kad njega prebrodi, sve će biti lakše. Takođe, postoji velika šansa da Ilda uskoro uđe u studio i snimi novu pjesmu posvećenu ocu – kaže izvor.

Otpjevaće Šabanovu pjesmu

Ideja je da kćerka Šabana Šaulića otpjeva pjesmu na jednu od kompozicija koje je njen otac uradio a nikad nije objavio, te da se za tu muziku i aranžman napiše tekst o ocu i kćerki.

“Ildini saradnici smatraju da bi ta pjesma bila najemotivnija u njenoj dosadašnjoj karijeri jer bi opjevala njen odnos sa pokojnim ocem. Takođe, to što je sam Šaban Šaulić uradio muziku i aranžman pjesmi će dodatno dati na važnosti i ekskluzivitetu”, završava izvor.