Progovorila prva kćerka Zorice Brunclik: Majka me nije zvala da vidim sestrino dijete!

191

Zorica Brunclik i dalje ne mari za svoju najstariju kćerku Mariju (46), koju je dobila sa 18 godina u vanbračnoj zajednici. Pjevačica se nije sjetila ni da je pozove na rođenje svoje unuke, odnosno Zlatine kćerke Milice.

Kako je za Srpski telegraf Marija otkrila, ali i njen dečko Nenad Kuzmanović, oni nisu još uvijek vidjeli Zoričinu unuku.

– Nismo bili kod Zorice, nisu nas još zvali. Neka je Milica živa i zdrava, to je najbitnije. Čujemo da je sve u redu i da je Zlata dobro. Čitamo i novine, pa sve vidimo. Ne zamjeramo im ništa, svako od nas ima svoj život. Molim vas da nas razumijete i da nas ne pitate ništa više. Mi ne bismo voljeli ništa da komentarišemo – bili su jasni Marija i Neša, koji ne žele da se eksponiraju u javnosti.

Svojevremeno više puta su istakli da vode miran život kod njega u Obrenovcu.



– Živim skroman život, radim skroman posao, sredio sam kuću poslije poplave i sad lijepo izgleda. Srećan sam u njoj i srećan sam pored Marije. Ona dođe kod mene na nekoliko dana, ali i ja odem kod nje – otkrio je tada ovaj skromni momak.

Nenad je tada takođe dodao da nikada ne bi tražio pomoć od popularne pjevačice.

– Marija i ja još nismo muž i žena i ništa zvanično, ali i da jesmo, nikada ne bih tražio ništa od Zorice. Ako sam ja glava kuće, volio bih da to tako bude. Samo mogu da se zahvalim Zorici što je rodila takvo dijete kao što je moja Marija, jer skromnost je ipak najveća vrlina.

Naime, o Mariji, kao i o njenom ocu se malo zna. Njen tata je Ahmed Ćelović iz Priboja, nekadašnji fudbaler Priboja, a kasnije i Rijeke. Ljubav između njega i Zorice desila se davne ’77. godine. Priča se da su sve pjesme koje je tada Zorica pjevala bile posvećene baš Ahmedu.

Pjevačicina najstarija nasljednica i dalje živi u blizini Obrenovca, gdje njena majka nikada nije došla. Pozvali smo Zoricu, na čiji broj se javio njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš, koji nije želio da komentariše ništa vezano za ovu temu, prenosi Srpski telegraf.