ALEM I MIRZA RAZBILI U ZG, Marija i Jelena se posvađale zbog njih! Jedan od njih ipak napustio takmičenje!

305

U trećem krugu “Zvezda Granda” u duelu su učestvovali Alem Kadić, kandidat Dragana Stojkovića i Mirza Šečić, koji je u timu Jelene Karleuše. Prvi se predstavio pesmama “I zanesen tom ljepotom” Halida Bešlića i “Ja se ne predajem” Saše Matića, dok je drugi odabrao numere “Kada moja mladost prođe” Safeta Isovića i “Put me zove” Halida Bešlića. Nakon vatrenog narodnjačkog duela usledilo je glasanje u kome su oba takmičarka otišla u baraž. Mirza je osvojio četiri glasa, a Alem tri “da”.



“Ovo je bio jako dobar par od koga smo imali velika očekivanja”, rekla je Marija, o onda je Jelena prišla njihovom stolu i poručila joj “Nisi dala glas mom kandidatu koji je prvog pojeo za doručak?! Ja sam uvek fer plej i uvek sam u pravu”. Većina članova žirija se složila da je četiri glasa dobio zbog druge pesme.

“Neću da se obazirem jer Jelena da se svađamo za svakog kandidata to je van svake pameti”, rekla je Marija i objasnila da joj se stilski nije dopalo usaglašavanje pesme sa originalom Safeta Isovića.

“Prvom kandidatu sam dala glas zbog prve pesme jer je bio dobar od početka do kraja”, rekla je Marija, a onda je Jelena nastavila da je napada i da se svađa sa njom.

“Alem je bio lošiji u drugoj pesmi ali ja sam glasala za njega, ali drugi takmičar je zdraviji pevač,čistiji bolji narodnjak”, objasnila je Ana koja je obojici dala glasove. Viki je rekla kako je sevdalinka bila pogrešna verzija za Viki Miljković.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online