MAKEDONAC BRILJIRAO U FANTASTIČNOM DUELU! Poslušao savjete Marije Šerifović i plasirao se direktno dalje (FOTO)

229

U trećem krugu “Zvezda Granda” u duelu su učestvovali Stefan Denić koji je radio sa Đorđem Davidom i Adam Labunski, kandidat Marije Šerifović. Prvi se predstavio pesmama “Smejem se a plakao bih” Olivera Mandića i “Krasiva” Zdravka Čolića, dok je drugi izabrao numere “Jano mori” narodna pesma i “Noć do podne” Saše Kovačevića. Nakon fantastičnog duela glisi ih je nagradio sa po pet glasova. Izjednačenje znači da sledi preglašavanje.



“Stefane bio si dobar dok jednog trenutka ti nije zafalilo snage. Drago mi je što si se do kraja izborio sa svim svojim problemima. Adam je kao onaj đak iz zadnje klupe koji može mnogo toga, a uglavnom bira da bude svoj i bandoglav. Prvu pesmu si otpevao maestralno ali to ne moram da ti govorim ja već publika i žiri i to se neporešivo zna. Istovremeno te je ta atmosfera malo ponela u drugoj pesmi gde si intonativno bio malo visok ali u svakom slučaju ovo je do sad tvoja najbolja slika”, rekla je Marija.

“U prvoj pesmi nisi uspeo da se izboriš sa manirizmom, a što se tiče druge pesme ovo što ti je Marija rekla izgoreo si. Međutim, uspeo si da se izboriš sa problematičnim tonovima. Adame očigledno da si malo više slušao Mariju ovoga puta”, rekao je Džordž. Usledilo je preglasavanje, nakon koga je Adam otišao direktno u četvrti krug dok će Stefan potražio sreću u baražu.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online