BAJA ZBOG NJEGA DOLAZI U ZVEZDE GRANDA! Benjamin je Bogom dana kopija Baje i rođen je da bude zvijezda!

375

U trećem krugu “Zvezda Granda” u duelu su se takmičili kandidat Đorđa Davida Goce Boškovski protiv predstavnika Viki Miljković Benjamina Kličića.

Prvi se predstavio pesmama “Bolje biti pijan” Plavog orkestra i “Makedonija” Dada Topića, dok je drugi izabrao numere “Kad bi ljudi bili ljudi” Nedeljka Bajića Baje i “Putuj, putuj srećo moja” Halida Muslimovića. Nakon vatrenog duela žiri je obojici dodelio po pet glasova, a onda je usledilo preglasavanje.

Posle poništavanja glasova, žiri je ponovo je glasao i direktno dalje poslao Gocea Boškovski. Benjanim Kličić će potražiti sreću u baražu na kraju emisije.

“Maestralni su bili obojica, toliko maestralni da sam ja morala da glasam jer nisam mogla da se odlučim”, rekla je Marija.

“Ti si tako fantastična Bogom dana kopija Baje da ću glasati za tebe dok sam živa”, rekla je Snežana.

“On je rođen da bude zvezda i odlično je odradio ovo danas”, rekla je Viki. Ani Bekuti se nije svidelo kad za nekog govore da je buduća zvezda jer taj neko još uvek nije ništa ni snimio ni objavio da bi se tako moglo procenjivati. Onda je Jelena tražila da joj Saša Popović ispuni nešto.



“Ja te molim Saša da kad Benjamin prođe u sledeći krug i kad bude pevao da se u tom trenutku na sceni pojavi i pravi Nedeljko Bajić Baja. Molim te da mi ispuniš želju”, rekla je Jelena.

“Pitaćemo Baju ako hoće”, rekao je Popović i dodao “Moramo da sačekamo baraž da vidimo da li će ovaj dečko da prođe”.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević
Grand.online