EMELIN TVRDI: Oduvijek sam znao što želim! 

407

Pjevač koji u posljednjih godinu dana plijeni pažnju publike i medija, svakako je Emelin. On je pjesmom “Tvoje”, koja se vrti na mnogih radio postajama i koja je već mjeseci na prvim mjestima top liste, pridobio pozornost publike. Ipak, iako nije bilo lako, Emelin tvrdi da nije nikada pomišljao odustati, jer je oduvijek znao što želi.

“Ne bih volio da zvuči kao fraza, ali zaista sam od malih nogu znao što želim i moja najveća želja je bila da se ostvarim kao pjevač. Istina, to u danas nije lako, jer živimo u vremenu kada nije dovoljan samo glas, nego se gledaju i obraća se pozornost na širok spektar stvari, kako bi netko uspio, ali ja zaista ni jednog trenutka nisam pomislio da odustanem. Uvijek sam bio borac i išao prema naprijed. Nikada se nisam osvrtao natrag. Jučer je prošlo i ne može se ispraviti. Hajde da vidimo što možemo uraditi danas, sutra i ubuduće. Tako uvijek razmišljam, pa i kada je posao u pitanju “- priznao nam je Emelin.

Da ovaj mladi pjevač posjeduje kvalitetu, sima je jasno, posebno što su ga podržale mnoge velike zvijezde naše estrade, pa ne čudi što svakim danom doživljava lijepe stvari i dobila pohvale na svoj rad.

“Divan je osjećaj kada ljudi prepoznaju tvoj rad i trud i kada te zaustave kako bi te pozdravili i pružili podršku. To mi daje vjetar u leđa i volju da idem dalje “- kaže pjevač.

Emelin već priprema nove pjesme, a dok ih ne objavi, m vas podsjećamo na pjesmu “Tvoje”, koja je osvojila mnoge simpatije.