Oglasila se Davidova majka nakon priče da joj je Mungos razbio telefon i da je navodno nasrnuo na nju i Subotićevu!

330

Aleksandra Subotić rekla je Davidu Dragojeviću da je otišla iz njegove porodične kuće nakon poziva koji je imao sa majkom, jer je zbog njegovih reči Mungos navodno izlupao telefon Davidove majke Biljane Dragojević, pa navodno pretio da će nju i Aleksandru prebiti.

Nakon tvrdnji Subotićeve, oglasila se Davidova majka i objasnila zašto je i kada Aleksandra sa Magdalenom otišla iz njihovog porodičnog doma.

– Nije baš tako bilo kako je Aleksandra rekla, ona je tek posle nedelju dana otišla u Kaluđericu zato što smo se mi tako dogovorile, da bi bio mir u kući. Mungos nikako nije mogao da shvati da David ima novu devojku i da je Aleksandra još uvek tu. On je smatrao da je ona trebala da ode i zato se sve desilo – počela je priču Biljana za Telegraf.rs.



Davidova majka otkrila je šta se u njihovoj kući desilo nakon Dragojevićevog poziva.

– Kad sam ja imala poziv, došao je Mungos i uzeo telefon. Nije baš tako bilo grubo, da je on razbio telefon, bacio ga je i on je pukao. Mungos nije pretio nama, ne bih ja živela sa čovekom koji bi mene tukao i nasrtao na mene. To je malo grublje rečeno, Ona se veovatno iznenadila njegovom reakcijom, jer on podržava Davida i po njemu “On ima svoj izbor i ako imaš nešto da kažeš, kaži mu kad izađe” – zaključila je Biljana.