“Kada je bila mala, dobila je batine zbog mog tate…”: Ninova kćerka objavila selfi sa Kijom, pa ispričala anegdotu koja je povezuje sa Kristinom! (FOTO)

367

Pevačica Sandra Rešić objavila je fotografiju sa Kristinom Kijom Kockar, a u opisu fotografije pomenula svog pokojnog oca Nina Rešića.

– Kada je bila mala, dobila je batine zbog mog tate, sada kada smo velike, radovala sam se njenoj pobedi. Mali svet – napisala je Sandra.

Kako jedna anegdota povezuje nju, njenog tatu i Kiju, pozvali smo Sandru, a ona nam je objasnila o čemu se zapravo radi.



– Kod Milana na rođendanu Kristina me je vukla da se upoznam sa njenom mamom. Rekla je mami “Znaš čija je ovo ćerka?”, a ona joj je rekla da zna da sam Ninova ćerka. Kako sam uspela da čujem od muzike, Kristina je nosila sliku mog tate, a njena mama je mnogo volela mog oca. Dobila je batine što je nosila tu sliku po školi, ako sam uspela dobro da razumem – rekla je za Telegra.rs Ninova ćerka i dodaje kako je izgledao razgovor između nje i Kockareve:

– Kaže meni Kija “Dobila sam batine zbog tvog tate”, a ja sam onda njoj rekla “Ja sam glasala za tebe, da pobediš” – rekla je Rešićeva.

Sandra je bila u nekoliko sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, dok nije osvojila 7. mesto u finalu, pa je Kiji poručila da joj je iskrneo drago zbog njenog uspeha i da nikada ne treba da propušta prilike koje joj se pružaju životu.

– Meni je jako drago što je ona uspela i šta god da joj se pruži u životu rekla sam joj “Uzmi, ne propuštaj prilike. Ako ti kažu da pišeš treću knjigu, piši memoare. Ženo prilike se ne propuštaju!” Baš je bio lep susret – zaključila je Sandra.