Moje dijete nije bolesno, ona je prosto poremećena: Milijanina majka sva u suzama progovorila o kćerkinom s*lovanju, starim muškarcima, a ovim riječima je stala u njenu odbranu!

139

Slađana Bogdanović kroz suze priča da je ljubav nasljednice prema starijim muškarcima primijetila odavno i da je zbog toga s njom išla kod stručnih lica.

Ljubav između Milojka Božića (74) i Milijane Bogdanović (21) podijelila je Srbiju, a dok mnogi procjenjuju svaki njihov postupak u „Parovima”, majka ove dvadesetjednogodišnje djevojke otkrila nam je kako se nosi s kritikama i osudama okoline.

Slađana Bogdanović jasno je poručila svima da svoje dijete podržava i da niko nije hodao njenim putem, pa ne zna kroz kakav pakao je prošla sa nasljednicom.



Milijanina majka otkriva da se sa činjenicom da njena kćerka voli znatno starije muškarce pomirila onda kada joj je psihijatar rekao da je to jedino rješenje.

– Išla sam sa njom kod psihijatra, išla je ona i sama poslije. Mislim da moje dijete nije bolesno, ona prosto ima poremećaj. To je tako, ona voli starije muškarce i to sam prihvatila. Tako je od kada je bila mala i tu nema šta da se uradi. Pričala sam sa njenim psihijatrom i objašnjeno mi je da će sve biti još gore ukoliko se mi kao roditelji suprotstavimo. Milijana je moje dijete i šta je trebalo da ja kao majka uradim? Šta bi druge majke uradile na mom mjestu, pitam ja njih. Lako je osuditi, samo ja znam kroz šta sam prošla. Ona je moje dijete, ja se njom ponosim, neću je se odreći i ne stidim je se. Ima djevojaka koje rade mnogo gore stvari nego ona što radi, prosto, ona voli stare muškarce. Lako je nekom ruku odsjeći, al‘ ajte nasadite mu je. Imam i mlađu kćerku, ona je potpuna suprotnost – priča nam Slađana, i dodaje da je Milijana sama odlučila da ne živi sa njima u gradu, već kod bake u selu.