MINSKO POLJE I ODLUKA O IZBACIVANJU! Žestoka svađa sa Davidom nakon povratka! A Ana urla: “To je laž!”

328

Aleksandra Subotić se vratila u rijaliti “Zadrugu 2” i suočila se oči u oči sa “preljubnicima” Anom Korać i Davidom Dragojevićem koji su isprva odbili da se pozdrave.

Voditeljka Dušica Jakovljević je saopštila da se izbacivanje odlaže za sutra u 16 časova, a produkcija je potom dala zadatak Aleks da prokomentariše pojedinačno učesnike. Nikoga nije štedela i pale su teške reči – pogotovo kada je komentarisala Anu i Davida kada je nastala velika svađa – prva po povratku.

Subotićeva je ironično zahvalila Ani što ju je oslobodila “velikog razočarenja” kao što je David.

– Hvala joj što me je spasila bede. Ništa joj ne bih rekla da nije pominjala moju ćerku i poredila je sa kerom i govorila da će socijalna služba da je odvede – poručila joj je Aleksandra, a Ana je iz momenta urliknula:

– To je laž! – viknula je Koraćeva, a odgovor je bio da “postoje snimci”.



A onda je svađa eskalirala – prešla je na Davida koji je ubrzo ušao u raspravu, a potom i ustao do Aleks s kojom je tada bio na samo par centimetra udaljen. Oči u oči.

– David je patološki lažov i jedna muška sponzoruša. Dno dna, veliko razočarenje. Ja ne živim kod tvoje majke, nego u iznajmljenom stanu u Novom Sadu – rekla je Aleksandra, a David je krenuo da je napada što je koristila njegov Instagram.

Pogledajte kako su izgledale te scene: