Diskvalifikovana, ostavljena pa vraćena u rijaliti: Aleksandra Subotić ovako ide pravo kod Davida, ovo su njene riječi iz studija pred ulazak! (FOTO)

68

Tokom čitavog dana milionski auditorijum željno je iščekivao povratak Aleksandre Subotić, koja će se večeras poslije svega što se izdešavalo u “Zadruzi” suočiti sa svojim bivšim dečkom Davidom Dragojevićem, koji ju je javno ostavio i uplovio u vezu sa Anom Korać, a trenutak kada će se sresti oči u oči sve je bliži! Aleksandra Subotić ponovo postaje član rijalitija “Zadruga 2”. Veliki šef odlučio je da joj da drugu šansu, a evo šta je izjavila u studiju kod Dušice Jakovljević.

“Ja ne znam šta je bilo sa mnom. Nešto je mene tištilo u toj vezi. Bila sam nesretna. Kada sam izašla kao da sam dobila drugu šansu. Kada sam vidjela taj prvi poljubac njihov ja sam zvala njegovu mamu da mi kaže da to nije tačno”, rekla je Aleksandra.

“Ja sam njemu na vratima rekla da krene sa mnom, ali on nije htio. Tu je meni već nešto bilo jasno. Ja sam njemu rekla “Davide kreni sa mnom”, on nije htio. Poslije toga je patio, plakao. On plače zato što ne zna da se snađe. On je toliko postao odvratna i ogavna osoba, meni se on gadi jer je toliko počeo da laže. Ja sam vjerovala da je to bila prava vjeridba. Prije nego što sam vjerena, ja sam boravila u rijalitiju, bila sam oduševljena i nisam nikada pomislila da to može da bude lažno”, rekla je Subotićeva.

“Dok su se oni muvali, ja sam to gledala. Njihov ples me je ubio: Ja nisam znala šta ću sa sobom. Sve mi se lomilo, ja sam uvijek patila za tom nekom porodicom. Ja sam smatrala da sam rodila kćerkicu i da imam porodicu. U jednom trenutku ja gledam televiziju i duša mi se cijepala. Ja sam počinjala da kašljem, to se kod mene tako manifestovalo. Ja nism mogla da budem sama.Zahvalila bih se njegovoj majci, da nje nije bilo, ja bih pukla. Ja sam nju zvala jer nisam mogla da budem sama sa sobom. Ja sama sa sobom, u mom tijelu i duši nastao je lom”, dodala je Aleksandra.

Podsjetimo, ona je u rijaliti 6. septembra prošle godine ušla zajedno sa Davidom Dragojevićem u paru. Zbog čestih svađa, međusobno, ali i sa ostalim takmičarima, postali su glavna priča u Imaginrijumu. Međutim, Subotićeva je fizički nasrnula na Minu Vrbaški, udarila je pesnicom u glavu, zbog čega je automatski bila diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Ono što se desilo samo nekoliko dana poslije njenog izlaska, frapiralo je Srbiju. Njen vjerenik David uplovio je u romansu sa Anom Korać, i do dana današnjeg oni se nisu odvojili jedno od drugog.

Subotićeva je otkrila da je sada postala jača, da čak sada može da gleda kako se njen vjerenik David i nova djevojka Ana Korać “vole” u rijalitiju. Istakla je da se posvetila svom djetetu.

“Ja gledam kako je David dozvolio da ona (Ana Korać) njega mazi po polnom organu, meni tu više ništa nije bilo jasno”, bila je iskrena bivša rijaliti učesnica, ali i ponovo vraćena u rijaliti.