Suzana Perović ostavlja muža zbog Mikija: Evo gdje planiraju da kupe salaš u kom će živjeti!

73

Ljubav Suzane Perović i Mikija Đuričića sve više privlači pažnju, a oni više ne mogu ni da se kriju. Priznali su da među njima nije samo drugarski odnos, a sada su već počeli da planiraju i zajednički život poslije rijalitija.

Naime, oni su se dotakli i teme zajedničkog života i salaša o čemu često pričaju.

Miki priča kako bi volio da sa Suzanom nakon završetka rijalitija kupi salaš i tamo nastave zajednički život. Međutim, Perovićka kad priča o kupovini salaša, priča u jednini, dok Đuričić priča u množini. Suzana je na to rekla da trenutno ne može da pravi nikakve planove.

Nakon sinoćnog izbacivanja, Miki i Suzana su se ipak dotakli ove teme i počeli da planiraju zajednički život. Đuričić je predlagao razna mjesta širom Vojvodine, tokom razgovora koji su imali ispred sobe za rehabilitaciju.

“Fruška Gora je idealna, od Fruške Gore nema ništa ljepše”, hvalio je Miki predio u kome bi želio da živi, pa dodao: Naravno, to sve zavisi od tebe.

“Naravno da sve zavisi od mene”, odbrusila mu je pjevačica.

Miki je izrazio želju i da joj malo bolje približi odnose u njegovoj porodici, kao i da je po izlasku upozna sa njima.

“Sva familija i sa mamine i sa tatine strane, misle da nismo normalni Mirko i ja. Smatraju nas za ludake, ali nas vole svi. Vidjećeš, upoznaćeš ih”, obećao joj je Đuričić.