Milan Stanković prekinuo snimanje: Žestoko se posvađao sa Kijom Kockar, pa napustio studio! Pale teške uvrede!

315

Pjevač Milan Stanković prije tri dana napustio je snimanje šoua „Pinkove zvezdice – All Stars”, i to nakon verbalnog okršaja sa Kijom Kockar, kojoj je u jednom trenutku poručio: „Nije ti ovo ‘Zadruga’.”

Naime, Milanu Stankoviću su zasmetali komentari Kije Kockar, pa ju je obasuo brojnim uvredama, na šta mu ona nije ostala dužna, zbog čega je napustio snimanje.

U toku komentarisanja takmičara Kristina je iznosila svoj stav koji se Stankoviću nije nimalo dopao, pa joj je poručio da prestane da glumi zvijezdu, na šta mu je ona žestoko odgovorila i prozvala ko je on da joj bilo šta priča.

Nakon toga uslijedila je žestoka rasprava između njih dvoje, te je Milan ustao iz stolice i otišao sa snimanja.

“Milanu je smetao stav koji je u tom trenutku Kija iznijela i odlučio je da joj više ne ćuti. Jasno joj je poručio da ne može sebi da daje za pravo da se ponaša tako i da ovdje nema mjesta sujeti. Njih dvoje su se žestoko sukobili i iznijeli niz uvreda na račun jedno drugog. Milan je u jednom trenutku Kiji bijesno rekao: „Nije ti ovo ‘Zadruga”, objašnjava naš izvor.

Međutim, ni Kockareva nije ostala dužna Stankoviću, pa mu je uzvratila psovkama i prozvala ga da on nema pravo ništa da joj priča, što je dodatno iznerviralo pjevača – toliko da je ustao iz svoje stolice i napustio snimanje.

“Milan je toliko bio ljut i bijesan. Izašao je i poručio da neće biti dio šoua zbog ovakvog ponašanja. Posebno ga je iznerviralo što je Kockareva toliko glumila zvijezdu prema njemu, a on je bio jedan od rijetkih koji ju je podržao kada je tek krenula sa pjevačkom karijerom”, navodi izvor blizak pjevaču.

Ipak nakon dužeg ubjeđivanja produkcija je jedva uspjela da vrati Stankovića u stolicu žirija i snimanje je nastavljeno.

Iako su Kija i Milan i dalje bili u svađi, oboje su odradili profesionalno posao do kraja, a nakon završetka snimanja svako se okrenuo na svoju stranu.

“Nemam komentar”, rekla je kratko Kija, dok je Milan potvrdio da je došlo do sukoba.

“U tom trenutku je to bio jedini način da prekinem sa pretvaranjem dječjeg šoua u nešto čemu tu nije mjesto. Tu ne smije biti mjesta sujeti”, izjavio je Stanković.