Ana me je varala s njim sve dok nisam saznao: Darko Lazić napokon progovorio o braku sa Sevićkom!

192

Darko Lazić čeka svoje drugo dijete sa vjerenicom Marinom Gagić, koja je u šestom mjesecu trudnoće i nosi dječaka. Pjevač je po prvi put u javnost iznio detalje iz braka sa bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom ima kćerku Lorenu.

Iako su i Ana i Darko krenuli svako svojim putem, te svi detalji njihovog razvoda nisu bili poznati. Darko je sada otkrio neke od njih, u kojima kaže kako ga je Ana varala sa sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

– Moja bivša žena izabrala je momka kojeg poznajem odranije. Kako ga poznajem? Mi smo bili u braku, a Ana je uporedo bila sa Danijelom. Takoreći, varala me je sve dok to nisam saznao. Ništa u životu nije slučajno, pa tako ni naš razvod. Oko svega što je vezano za Lorenu, naš dogovor super funkcioniše – rekao je Darko za “Svet”.

– Nikada ne bih dozvolio da Lorena zove Danijela “tata”, niti ga ona tako zove. Danijel je za nju Danijel, Marina je Marina. Ona ima svoju majku i svog oca – dodao je Lazić, a zatim prokomentarisao i podjelu imovine.

– Sve što ja imam jeste Lorenino, stan u kome Ana i ona žive jeste Lorenin, pa nema nikakve dileme oko podjele imovine – zaključio je Darko.