LUNA VIŠE NEĆE BITI JEDINI ČLAN PORODICE ĐOGANI U RIJALITIJU! Još jedan Đogani ulazi u Zadrugu i to sa ljubavnicom!

79

Andrija Đogani, poznatiji kao Baki B3 i Dina Galorini do pre manje od mesec dana boravili su u vili “Parova”, a sada, kako se navodi, Željko Mitrović želi ih u svom ružičastom jatu! Ukoliko se ovo dogodi, Luna više neće biti jedni član porodice Đogani u ovom rijalitiju.

Sprema se izuzetno turbulentno doba, pre svega jer je javnost dugo vremena provela pitajući se da li je dvojac u vezi ili ne. S druge strane, Lunin otac Gagi je Bakijev stric, te mnoge zanima kako bi Luna i on funkcionisali pod istim krovom.



“Željko je spreman da im ponudi dobre uslove u rijalitiju. Interesantna mu je ta priča koja se dešava između njih dvoje i njihova navodna preljuba koja se dogodila tokom drugog rijalitija. Takođe je primamljivu ponudu uputio Bakijevoj sadašnjoj ženi Bojani sa kojom ima sina Manuela, kao i bivšoj ženi Ivani sa kojom Đogani ima ćerku Anđelu”, ispričao je dobro obavešten izvor blizak produkciji.

“Interesantno je da njegova bivša žena podržava navodnu vezu sa Dinom, dok naravno sadašnja supruga to sve osporava. Ovu takoreći ‘četvorku’ bilo bi zanimljivo posmatrati kraj malih ekrana, te će sa sigurnošću naći svoje mesto u ‘Zadruzi”, zaključuje on.

Podsetimo, Dina je zbog lošeg zdravstvenog stanja izašla iz vile “Parova” na lečenje, dok je Baki B3 zbog raznih okolnosti koje su mu se dogodile u privatnom životu morao da napusti ovaj rijaliti.