“Sa muškarcima si napolju, a ovdje glumiš da si lezbijka!” Zorica i Sanja se najstrašnije izvrijeđale, pjevačica zaprijetila tužbom! (VIDEO)

297

Sanja Stanković i Zorica Marković ušle su u sukob zbog noža i viljuške, a zbog njihove žestoke svađe intervenisalo je i obezbeđenje.

– To je već drugi put da me otkucaš ni krivu ni dužnu! Sjaši s mene, nemoj više da mi se obraćaš! Ti lažeš sve u životu! Prvo lažeš devojku sa kojom si! – vikala je Zorica na Sanju.

– Licemerna si! Lažeš! Vidim da na gluposti lažeš! – uzvratila joj je Sanja.

– Od danas se ne podnosimo, jer ti si jedan folirant! Foliraš Matoru i foliraš sve! Bolje ti je ćuti, da ne progovorim šta sve znam! Je*eš se napolju, a ovde glumiš da si lezbijka! – govorila je Zorica Sanji, a ona joj je vikala da laže.

– A ti plaćaš mlađe momke da te je*u, jer niko neće da te je*e! Zašto su ti prebili sina?! Samo kažem ono što sam čula, da dugujete 15.000 evra i da je zbog toga dobio batine! – tvrdila je Sanja.

– U katalogu si, srce moje! Moraćeš da dokažeš to na sudu! Je*eš se za 250 evra! Sva si plastična! – rekla joj je Zorica.

– Malo više od toga! – rekla je Sanja.

Obezbeđenje je došlo, a svađa uz teške uvrede se i dalje nastavila.

– Da nije Matore, ti ne bi ni postojala! Urami ovoj ženi (Jovani) sliku umesto slave koju slaviš, što te dovela u rijaliti! Zaljubila se, a ti se je*eš sa muškarcima, a ovde pričaš da si to što nisi! Praviš od sebe lezbijku, a nisi lezbijka. Ti si spremna na sve. Ja ne ližem pi*ku ženama, a ti ližeš. I to na silu! Sva si fejk! – nastavljala je Zorica.

– Ja sam ovde došla da komentarišem, isto kao i ti. Ja ne lažem, rekla sam da sam videla da je nož kod tebe. Ne lažem da sam lezbejka, to bi ti volela! Videla sam od tebe – rekla je Sanja.

– Prevarila si narod i u prvoj sezoni, samo da bi opet došla ovde! Prevarila si i ovu Jovanu, folirantkinjo jedna! Za bolje i nisi! – na kraju je rekla Zorica.

Pogledajte i drugi snimak: