Milici Pavlović sijevnule gole grudi čim je stigla na Grand, a na sceni je jedva obuzdala prekratku haljinu sa dekolteom do pupka! (FOTO)

467

Milica Pavlović je za današnje snimanje Grand specijala u Košutnjaku izabrala provokativnu zelenu haljinu koja zahteva nošenje bez brushaltera, a gole grudi joj je jedva prekrila.

Zbog prevelikog dekoltea ispod kojeg atraktivna Milica nije imala ništa, a koji se protezao sve do pupka, bila je u nezgodnoj situaciji budući da je već pri samom dolasku zbog neposlušne haljine pokazala i ono što do sada nikada nije.

Iako je pažljivo nameštala haljinu dok je izlazila iz automobila, omaklo joj se u jednom momentu, a ošto oko našeg fotoreportera je to i zabeležilo.

Milica je tokom nastupa takođe priredila publici provokativne kadrove, a dok se uvijala na sceni pokazala je čime raspolaže.

U jednom momentu su joj zbog prekratke haljine umalo ispale gaćice, dok je grudi uspela da “sakrije” iako je haljina zahtevala punu koncentraciju da ne bi “sevnulo” i ono što nikako nije planirano.