Rasulo u vezi Ane i Davida: Ljubavni par se brutalno posvađao! On šutirao sve pred sobom, pa zaplakao!

510

Pred početak žurke došlo je do svađe između Ane Korać i Davida Dragojevića, koji su vikali jedno na drugo tom prilikom, a poslije rasprave Dragojević je šutirao stvari po imanju i plakao.

David je bio nervozan što ukućani koji žive u Bijeloj kući, a među kojima je i on, neće biti prisutni na žurki. Oni noći provode na rajskom ostrvu, dok odbačeni sa ostrva uživaju u provodu. Među njima je i njegova djevojka Ana Korać, kojoj je rekao da joj razne priče o njemu govore odbačeni ukućani.

– Kaže on: “Ja sam najgori”, ja mu kažem: “Ne možeš da si najgori, to ako ti je Aleksandra rekla… Ne znam odakle ti to?”. On je sada ljut na sve, neće da se druži. Ja kao da vidim, znaš koga… – povjeravala se Ana cimerkama, a onda je ušla u svađu sa Davidom:

– Ko ti je rekao to? To ti niko nije rekao, ti da si ovdje na ostrvu, ti bi uvenuo! Ne možeš tako da se ponašaš! Kao neko malo dijete! Ja? Ti si prvi koji mene upoređuješ! Jesam ti rekla nešto za taj zadatak? Isto si se tako naljutio kada sam ti rekla ono na krevetu. Ponašaš se kao da imaš devet godina! – govorila je Ana Davidu.

– Najgori sam ja ovdje! Ja lažem, mažem i sujetan sam! To sam ja! Ja se takmičim protiv tebe! Malo gledaj šta mi pričaš i sa kim me upoređuješ. Neka ti ispiraju mozak ti tvoji prijatelji! Šta na krevetu? Šta više? Šta radim više ja? Kako može da kaže da se borim protiv nje? – vikao je David na Anu.

Davida je tješio njegov najbolji rijaliti prijatelj Lazar Jeremić, a kada su vidjeli da se osamio i da plače nakon ove svađe sa Anom, pored Lazara, Dragojevića su tješili i Savo Perović i Sanja Stanković.